Περιεχόμενα

Responsive Design

Σε όλα μας τα έργα χρησιμοποιούμε Responsive Design ώστε η ιστοσελίδα να φαίνεται σωστά σε κάθε συσκευή που συνδέεται στην ιστοσελίδα σας είτε αυτή είναι σταθερός υπολογιστής, laptop, tablet, smartphone. Το Responsive Design ευνοεί την εμπειρία του χρήστη , είναι απαραίτητο για το SEO και κάνει την συντήρηση και την διαχείρηση μιας ιστοσελίδας πιο γρήγορη και οικονομική. 

Εύκολα διαχειρίσιμη ιστοσελίδα

Θα μπορείτε πολύ εύκολα να ανανεώνετε την ιστοσελίδα σας προσθέτοντας νέα, άρθρα, εκδηλώσεις , φωτογραφίες, banners κτλ. ανάλογα με τις ανάγκες της ιστοσελίδα σας. 

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας

Για να γίνει ακόμα πιο γρήγορη η ιστοσελίδα σας χρησιμοποιούμε τεχνικές  βελτιστοποίησης της ιστοσελίδα σας όπως προτείνει το Google Page Speed και το GTmetrix. Αφορούν την διαχείριση του περιεχομένου και των αρχείων html, css ,js , την βελτιστοποίηση των φωτογραφιών , διάφορες ρυθμίσεις του server, cache, χρήση CDN κτλ.

Κατασκευή ιστοσελίδων με Cache

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας σας είναι πολύ σημαντική. Μία σημαντική παράμετρος που επηρεάζει την ταχύτητα της ιστοσελίδας είναι η χρήση Cache (αποθήκευση διάφορων δεδομένων σε προσωρινή μνήμη). Η ιστοσελίδα που είστε αυτήν την στιγμή χρησιμοποιεί:

  1. Server Side Caching – LiteSpeed Cache για την προσωρινή αποθήκευση δυναμικών ιστοσελίδων που δημιουργούνται από κώδικα php.
  2. Object Cache – MemCached, για την ταχύτερη εκτέλεση των database queries.
  3. Cloudflare Caching για στατικά στοιχεία.
  4. Browser Cache για την αποθήκευση δεδομένων στον browser.

Μηχανή Αναζήτησης, Filters και Facets

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να έχει εσωτερική μηχανή  αναζήτησης, filters και facets με χρήση Ajax (φιλτράρισμα των αποτελεσμάτων χωρίς την ανάγκη ανανέωσης της σελίδας) με αποτέλεσμα ο χρήστης να βρίσκει αυτό που επιθυμεί με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Πολυεπίπεδο Menu και Mega Menu

Μπορείτε να έχετε πολυεπίπεδα menu καθώς επίσης και mega menu (χρήσιμα κυρίως σε e-shops και ιστοσελίδες με πάρα πολλές σελίδες)

Διαδραστικοί Χάρτες

Μπορείτε να έχετε διαδραστικούς χάρτες (Google Maps) για να δείξετε στους επισκέπτες σας τα σημεία στα οποία έχετε παρουσία και να τους δώσετε οδηγίες για να σας βρούνε.

Links, Share Buttons με τα Social Media και διασύνδεση της ιστοσελίδας σας με το facebook

Η ιστοσελίδα σας θα έχει links που θα παραπέμπουν στις σελίδες σας στα social media, share buttons για να δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες σας να μοιράζονται τα νέα σας καθώς επίσης υπάρχει και η δυνατότητα, αφού σας δημιουργήσουμε ένα Facebook App, να μπορείτε κάθε φορά που ανεβάζετε ένα νέο άρθρο στην ιστοσελίδα σας αυτόματα να ανεβαίνει και στο προσωπικό σας Facebook Page.

Απεριόριστες φωτογραφίες με δυνατότητα αυτόματης βελτιστοποίησης, Galleries, Lightbox και Videos

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των φωτογραφιών και video που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Μην ξεχνάτε όμως πως οι φωτογραφίες σας πρέπει να είναι πάντα βελτιστοποιημένες για να έχετε μία γρήγορη ιστοσελίδα και να βοηθήσετε το SEO σας. 

Δημοσιεύσεις νέων / άρθρων

Δημοσιεύσετε τα νέα και τα άρθρα σας γρήγορα και εύκολα και αυτόματα θα εμφανίζονται στα κατάλληλα μέρη της ιστοσελίδας σας. Μπορείτε να τα δημοσιεύσετε live εκείνη την στιγμή ή να ορίσετε την ημερομηνία και την ώρα που το άρθρο σας θα δημοσιευτεί.

Πολύγλωσση ιστοσελίδα

Αν οι επισκέπτες σας είναι ξενόγλωσσοι, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε την ιστοσελίδα σας μεταφρασμένη σε πολλές γλώσσες.

WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines)

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι προσβάσιμο από άτομα με αναπηρία(ΑμεΑ), απαιτούμενο χαρακτηριστικό για επιδοτήσεις από προγράμματα ΕΣΠΑ.

Εκπαίδευση στην χρήση της ιστοσελίδας σας

Σε κάθε έργο μας σας εκπαιδεύουμε δωρεάν στην χρήση της ιστοσελίδας σας και βρισκόμαστε κοντά σας ανά πάσα στιγμή για να σας βοηθήσουμε.

Συχνές ερωτήσεις

Αυτό εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες με τον πιο σημαντικό να είναι οι ώρες που θα χρειαστεί να εργαστούμε. Το κόστος μπορεί να κυμανθεί από τα 200€ για μία πολύ απλή ιστοσελίδα μέχρι μερικές χιλιάδες ευρώ ανάλογα με την πολυπλοκότητα της.

Μία απλή ιστοσελίδα μπορεί να χρειαστεί από 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες αλλά για μία πιο πολύπλοκη ιστοσελίδα ο χρόνος μπορεί να ξεπεράσει και τους 2 μήνες.

Κρυφές χρεώσεις δεν υπάρχουν αλλά μία ιστοσελίδα έχει και άλλα έξοδα. Εκτός του κόστους κατασκευής της ιστοσελίδας υπάρχουν έξοδα όπως το κόστος φιλοξενίας (hosting), η αγορά του domain name (το όνομα της ιστοσελίδας), η εγκατάσταση και παραμετροποίηση του server και πιθανών η υποστήριξη του hosting και της ιστοσελίδας. Επίσης ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις προς τρίτους όπως φωτογράφους ή αγορά φωτογραφιών, μεταφραστές, premium plugins, χρήση CDN και άλλα. Το κόστος αυτών μπορεί να κυμανθεί από τα 100€ έως και τα 500€ ανά έτος, το οποίο μπορεί να αυξηθεί και άλλο όταν χρησιμοποιηθούν premium υπηρεσίες.

Ρωτήστε μας πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρει:

e-lianiko
e-shop

Προδημοσίευση της νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ: «e-λιανικό» – Επιδότηση μέχρι 5.000 ευρώ για δημιουργία e-shop

Η νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ «e-λιανικό» έχει στόχο την επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων για την δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία τους

Διάβασε Περισσότερα »